Server Leasen >  Reseller Hosting

Reseller Hosting

Server Huren

Waar webhosting pakketten ophouden, gaan de reseller hosting pakketten een stap verder. Reseller hosting biedt u namelijk veel meer mogelijkheden. Het is een stuk groter en kan worden onderverdeeld in verscheidene kleinere accounts. Met name voor webdesignbureaus en programmeurs is reseller hosting in trek.

Met reseller hosting bent u in staat om zelf als webhost aan de slag te gaan. Indien u zich als webhost wil profileren, is reseller hosting dan ook de beste oplossing. U bent namelijk de aangewezen persoon om de beschikbare webruimte en bandbreedte onder uw klanten te verdelen.

Omdat de pakketten eenvoudig onderverdeeld zijn, kunt zelf klanten toevoegen of verwijderen. U houdt als webhost dus alle accounts bij. Onze pakketten zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Iedere klant is daarom in staat om reseller hosting te gebruiken. Wij streven constant naar optimale kwaliteit.

Naast het toevoegen van klanten, kunt u ook de ruimte en het dataverkeer instellen. De bandbreedte is tevens ruim genoeg voor al uw hosting activiteiten. Met de reseller hosting van Service-leasen kunt u uw eigen hostingbedrijf opzetten en meerdere sites publiceren op Internet. Wilt u meer informatie over onze pakketten? Wij geven u graag advies. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.