Server Leasen >  Over ons

Over ons

Server Huren

Al verschillende jaren is Server-leasen actief als webhostingbedrijf. Met veel plezier en enthousiasme informeren wij u over de diverse mogelijkheden van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws en tonen initiatief bij het ontwerpen van nieuwe digitale formules. Zo blijft Server-leasen uniek.

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. We informeren u graag duidelijk over de diverse hostingpakketten. Door de bomen kunt u soms het bos niet meer zien als het om de pakketten gaat, maar wij weten er alles van. We luisteren naar uw plannen en ideeën. Vervolgens geven we een advies dat zo dicht mogelijk in de buurt van uw wensen komt.

Zo richten wij ons op dedicated server. Als u meerdere websites in uw bezit heeft, is deze hosting een waardevolle toevoeging. Wilt u liever zelf webhost zijn en alles in de gaten houden. Dan kunt u beter kiezen voor reseller hosting. Tevens is het mogelijk om uw server in ons datacentrum op te hangen. Dat kan met co-locatie. Ons centrum heeft een uitstekende luchtkwaliteit, waardoor de servers niet oververhit raken. U hoeft zich geen zorgen te maken, want onze gespecialiseerde medewerkers houden alles goed in de gaten.

Ook als u vastloopt met vragen of problemen heeft, kunt u bij ons altijd aan de bel trekken. Wij staan u graag te woord en helpen u met plezier, zodat u weer snel aan de slag kunt met uw bedrijf. Zo houdt u voldoende tijd over om uw bedrijf op rolletjes te laten draaien. Indien u een hostingpakket bij ons wilt aanschaffen of als u vrijblijvend meer informatie wilt over Service-leasen en onze medewerkers, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar uw reactie!