Server Leasen >  FAQ

FAQ

Server Huren

Op deze pagina vindt u een aantal van de meest gestelde vragen met hun antwoorden. Mocht uw vraag er niet bijzitten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We willen uw vraag graag beantwoorden.

Wat is een server?
Een server is een computer waarop een programma draait, die door meerdere mensen gebruikt kan worden. Een PC wordt bijvoorbeeld door een enkele gebruiker tegelijk gebruikt, maar aan een server kunnen meerdere mensen tegelijk verbonden worden.

Wat is een dedicated server?
Een dedicated server is goed te gebruiken voor een groot aantal websites, databases of andere applicaties. Wij raden een dedicated server aan als beschikt over diverse websites die veeleisend zin. Maar ook als mensen meerdere websites willen hosten is deze server perfect voor gebruik. Webdesigners maken bijvoorbeeld graag gebruik van een dedicated server.

Wat is co-locatie?
Bij co-locatie plaatst u uw server in ons datacentrum. Onze serverruimtes hebben diverse voordelen. Zo zijn de ruimtes voorzien van goede airconditioning en zijn de tarieven voordelig. Daarnaast wordt het datacentrum uitstekend beveiligd. Tevens bent u in staat om de server zeven dagen per week, 24 uur per te bezoeken. De verbindingen zijn altijd van hoog niveau. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een langzame verbinding als u uw server in onze racks laat ophangen.

Wat is reseller hosting?
Waar webhosting pakketten ophouden, gaan de reseller hosting pakketten een stap verder. Reseller hosting biedt u veel meer mogelijkheden. Het is namelijk een stuk groter en kan worden onderverdeeld in verscheidene kleinere accounts. Met name voor webdesignbureaus en programmeurs is reseller hosting in trek.
Voor meer informatie over Server-leasen kunt u via deze pagina contact met ons opnemen. Tevens vindt u onze adresgegevens.