Server Leasen >  Dedicated Server

Dedicated Server

Server Huren

Dedicated servers zijn steeds meer in trek. Het is niet alleen voordeliger voor de klant, maar het werkt ook uitstekend. Een dedicated server is goed te gebruiken voor een groot aantal websites, databases of andere applicaties. Wij raden een dedicated server aan als beschikt over diverse websites die veeleisend zijn. Maar ook als mensen meerdere websites willen hosten is deze server perfect voor gebruik. Webdesigners maken bijvoorbeeld graag gebruik van een dedicated server.

Bij Server-leasen huurt u zowel de desbetreffende server als de faciliteiten. Wij bieden u een compleet pakket. De server wordt voor u geïnstalleerd en wordt tevens geplaatst in het datacenter. U profiteert dus niet alleen van onze hoge kwaliteit, maar ook van onze snelle en gerichte service. Daarnaast zijn onze medewerkers goed op de hoogte over de laatste ontwikkelingen over dedicated servers. Daardoor zijn zij in staat u goed te woord te staan bij vragen of problemen.

Als u een dedicated server huurt via Server-leasen, bent u tevens in de gelegenheid om voor een Service Level Agreement (SLA) te kiezen. Met deze optie worden hardware storingen nog sneller opgelost. We streven er naar om storingen gelijk te verhelpen. De reactietijd varieert van enkele uren tot de volgende dag voor het oplossen van het probleem. Zo wordt uw server dus nog beter beheerd. En daar heeft u profijt van.

Server-leasen benadrukt dat u niet zelf de eigenaar bent bij een dedicated server. U betaalt voor de huur van de server, de verbinding naar de server en de plaatsing ervan in het datacenter.

Wilt u meer informatie over het huren van een dedicated server? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We vertellen u graag meer over deze betrouwbare server.